Vervekampanje

Verv en venn!

 

 

Vi fortsetter vår vervekampanje med at vi hver måned trekker ut en UE Boom 2 Bluetooth­høyttaler (verdi: ca. kr. 1 500 ‒ kr. 2 000,-) blant de som blir vervet, og en høyttaler hver tredje måned blant de som verver. Høyttaleren får god omtale i en test i Lyd og Bilde.

For hvert medlem du verver, får du tilsendt et kredittkort fra avd. 2 pålydende kr. 250,-

Dessuten får du som verver ved årets slutt et Mastercard gavekort fra YTF sentralt. Beløpet avhenger av hvor mange du har vervet, og varierer fra kr. 100,- til kr. 2 000,- Les mer her...

 

Vi gjør det på følgende måte:

I begynnelsen av hver måned legger vi navnene på de som er vervet i hatten, og trekker ut en heldig vinner av en UE Boom 2. Kanskje det blir du som vinner en neste gang?

Litt om oss: Vi er en fagforening som har sunn og god økonomi som gjør det mulig å gi det lille ekstra til våre medlemmer.

 

Under ser du noen av våre medlemsfordeler: 

  • YTF's hovedoppgave er å bedre medlemmenes lønns- og arbeidsvilkår!
  • YTF er tilsluttet Yrkesorganisasjonens Sentralforbund - YS.
  • YTF gir støtte til brilleglass/kontaktlinser på kr. 1 000,- og fysikalsk- og kiropraktorbehandling på kr. 1 000,- Totalt kr. 2 000,- Denne ordningen kan du benytte hvert år.
  • YTF i avdeling 2 dekker hele din egenandel hvis du må bruke den kollektive innboforsikringen vi har gjennom Gjensidige. Dermed sparer du kr. 2 000,- hver gang du bruker denne. I tillegg får YS-medlemmer nå også ID-tyverisikring og knust mobilskjerm-forsikring inkludert i YS Innbo.
  • YTF betaler årskontingenten til alle våre seniormedlemmer slik at disse får alle rettigheter!
  • YTF formidler fordelaktige lån og forsikringer til de fleste formål igjennom Gjensidige. Med inntil 32 % YS-rabatt, og få inntil 60 % i sikkerhetsrabatt. Ta turen innom medlemsfordeler på ytf2.no for mer info.
  • YTF har en meget konkurransedyktig lav kontingent, med maks kr. 653,- pr. mnd.
 

 

 

 

Vi er der for deg når du trenger oss


 
Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å sikre grunnleggende funksjonalitet på nettsiden vår: