Aktuelt_

KURS FOR TILLITS­VALGTE TRINN 1

Yrkestrafikkforbundet inviterer til kurs i tillitsvalgt­opplæring, trinn 1. Kurset er beregnet på dem som er valgt etter Yrkestrafikkforbundets vedtekter, og/eller valgt etter hovedavtalenes bestemmelser.

 

Dem som melder seg på kurset, må være innstilt på å ta hele grunnopplæringen. Fra neste år vil opplæringen bestå av tre kurs, over tre dager. Tillitsvalgte som melder seg på dette kurset må være innstilt på å fortsette i sitt tillitsverv.

 

Emner på kurset:

  • Organisasjonslære - oppbygningen av Yrkestrafikkforbundet
  • Praktisk foreningsarbeid i avdelingene
  • Møter, informasjonsarbeid og vervekampanje.
  • Hovedavtale, tariffavtale/bransjeavtale og protokoller

 

Kursdeltakere som har hovedavtale Spekter – YS, søker permisjon med lønn. Kursdeltakere som har en annen hovedavtale, får kurshonorar kr 1 500,- pr dag. Av dette beløpet trekkes skatt. Yrkestrafikkforbundet dekker kurs, opphold og reise. Det betales ikke diett for reise til og fra kurs.

Reise til og fra kurs dekkes etter rimeligste måte, som vanligvis er offentlig kommunikasjons­middel. Ved ønske om bruk av bil, eller drosje, skal det avtales på forhånd.

 

Velg mellom kursdatoene:

22-24 januar 2020, eller
11-13 mars 2020.

 

Begge kursene starter kl 1100 dag 1, og ferdig kl 1600 dag 3.

Kurssted: Park In Gardermoen, Gardermoen.

Påmeldingsfrist: fredag 6. desember 2019.

 

Påmelding via påmeldingsskjema, eller på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Søknad om deltakelse på kurset sendes Yrkestrafikkforbundet snarest.

 

På grunn av bestilling av hotellrom og miniprisbilletter på fly, som ikke kan endres, må påmeldingsfristen overholdes. Flybilletter bestilles av oss, etter de opplysninger som er påført i påmeldingsskjema, og sendes deltaker på e-post.

For sent innkomne søknader kan ikke regne med kursdeltakelse. Eventuell navnendringer av påmeldte skal godkjennes av Yrkestrafikkforbundet.

Kursdeltakere som ikke har gyldig fravær, vil bli fakturert for kostnaden tilsvarende opphold på hotellet.

 

 

 

Vi er der for deg når du trenger oss


 
Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å sikre grunnleggende funksjonalitet på nettsiden vår: