Nyheter

YTFs lokalavdeling på Voss og Ulvik holdt sitt årsmøte 25. januar kl. 19.00. Det var godt oppmøte og god stemning.

Denne helgen holder avdeling 2 og 202 fagdag og årsmøte på Voss (26 & 27 januar). YTF sin lokalavdeling på Voss og Ulvik har i den anledning holdt sitt årsmøte fredag kveld på Voss (25 januar). Det var godt oppmøte og god stemning. Ca. 20 tillitsvallgte fra Hordaland og Sogn og Fjordane fra avdeling 2 var til stede på møtet, i forbindelse med at de hadde deltatt på et tillitsvalgtkurs tidligere på dagen.

Avdelingstilltsvalgt Kjell Nesheim på Voss åpner årsmøtet, og ønsker medlemmene velkommen.

Kjell formidler hva som har hva de tillitsvalgte har jobbet med i løpet av året, det som på fint kalles årsberetningen.

Hovedtillitsvalgt i Tide Buss, Trude Valle orienterer om de siste nyhetene i Tide Buss, og hva som skjer sentralt i YTF.

Trude formidlet informasjon om overraskelsen innad i YTF da det ble kjent rett før Jul at skatteendring for naturalytelser ville ramme frikortene. YTF arbeider for å minimere skadene av denne politikken. I løpet av fredagen mottok vi e-post fra forbundet med et brev YTF-medlemmer ble oppfordret til å sende til Stortingspolitikere fra eget fylke.

 

Kjell Nesheim mottar en utmerkelse i forbindelse med 25 år som YTF-medlem!!

 

Kasserer i avd. 2 og 202, Harald Grimelund orienterer om rikets tilstand. Han forteller om utgifter og inntekter og et finansielt turbulent år for avd 2 og 202's aksjeinvesteringer.

 

 

 

Per Kristian fra Gjensidige forteller på sin engasjerende måte om vanskelige forhandlinger med YS, som resulterte i svært gode fordeler for YS-medlemmer.

Nye medlemmer får nå 6 måneders gratis YS Innbo forsikring. Mens man tidligre måtte ha 3 forsikringer i Gjensidige for å oppnå 20 % samlebonus, får man nå 20 % YS-bonus fra første forsikring! Les mer om de nye Gjensidige fordelene her……

Det ble poengtert at Gjensidige har utrolig gode kundemålinger. Tilfredse kunder er et tegn på at det ikke er vanskelig å få utbetalt forsikringer man har krav på, noe som er viktig når uhellet er ute. Gjensidige har også utbetalt 1 160 000 000 (én milliard ett hundre og seksti millioner) kroner til medlemmer i kundeutbytte i de senere år.

Avtroppende YS-leder Jorunn Berland er invitert, og følger nøye med.


 

 

Alt i alt en minneverdig kveld, med middag og sosialt samvær for medlemmer og tillitsvalgte på Park Hotell etter årsmøtet

 

 

 

 

 

Vi er der for deg når du trenger oss


 
Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å sikre grunnleggende funksjonalitet på nettsiden vår:
Les mer… OK… Nei takk…